неділю, 20 травня 2018 р.


«Той , хто знає іноземні мови, - володіє світом»,-  саме такий девіз у  ліцеїстів Славутського обласного спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки учнів в галузі науки.  Уявивши, що наш навчальний заклад – це  весь світ, а кожна аудиторія – маленька країна, ліцеїсти з великим задоволенням намагалися якнайбільше  дізнатися про   країни Європейського союзу  в рамках тижня іноземних мов, що проходив у нашому навчальному закладі з 14.05 по 19.05.2018р.
Фотоколаж  « Європа очима ліцеїстів»  знайомив здобувачів освіти з цікавими фактами про визначні пам’ятки Європейських країн. Навчальні лайфхаки « Вивчення іноземних мов у сучасному світі» дали корисні поради, як знання іноземних мов допоможуть стати успішною і щасливою людиною.
Ліцеїсти 10 класу, 35 навчальної групи провели фест – гейм  « Відгадай країну Європи» , а найкмітливіших  з 9 класу, 21 навчальної групи зібрав інтелектуальний батл  « The Cleverest», аби розширити знання здобувачів освіти про світ.


Творчий контент « Learning foreign language has the beginning but no end» залучив ліцеїстів з кожної групи , щоб вони продемонстрували вміння у творчому письмі з іноземних мов.

Ліцеїсти 10 класів долучилися до лінгвістичного  квесту  « Вивчаємо німецьку мову розважаючись» .  Вони змогли показати, що вивчення іноземної мови через інтерактивні ігри та конкурси сприяють кращому розвитку   мовних  навичок.
 Цікаво та інформативно пройшов круглий стіл на тему  «Наш Європейський дім» , який збагатив ліцеїстів 10 класу,  32 навчальної групи знаннями про історію створення ЄС та  культурну спадщину країн, які входять до нього .




 Для сучасного вивчення іноземних мов відкрито багато можливостей. Так, здобувачі освіти 10 класу, 37 групи  на прикладі лінгвістичного  дослідження « Інформаційні технології  та іноземна мова» довели , що використання різноманітних відео та аудіозаписів , мультимедійних презентацій буде більш захопливим  та пришвидшить засвоєння ними необхідного матеріалу.



Вивчайте іноземні мови розважаючись та беручи участь в різних інтерактивних конкурсах, іграх , розширюйте свій світогляд та приєднуйтеся до європейських  цінностей.

Вчителі  методичного  об’єднання  іноземних  мов